Gólya István igazgatóhelyettes úr és Nagy-Bozsoky Lajos gyermekfelügyelő szervezésében lehetősége nyílt a növendékeknek, hogy kipróbálhassák erejüket az intézeti fekvenyomó- bajnokságon.
A súlyemelést megelőzően minden versenyre jelentkező növendéket az egészségügyi dolgozók megvizsgáltak, hogy alkalmas-e az egészségi és fizikai állapota a versenyen való részvételre.

 


Súlymérést követően Nagy-Bozsoky Lajos vezénylésével 15 perces bemelegítést végeztek, majd a növendékek testtömegük 60% -val kellett megbirkózniuk a tornateremben.
Közel 30 növendék vett részt a versenyen. Az első három helyezés jutalma az oklevél mellett jelképes tárgyjutalom is volt.
De nem csak az első három helyezett kapott elismerést, hanem minden résztvevő növendék oklevelet kapott kiemelkedő teljesítménye jutalmaként.

Javítóintézet a dunántúlon

Célja: az előzetes letartóztatás és javítóintézeti nevelés végrehajtását az ellátáshoz való egyenlő esélyű hozzáférés elvének megfelelve egyaránt biztosító intézmény kialakítása a Dunántúlon a bűnelkövetéssel vádolt fiatalkorú érdekében a szocializációt és reszocializációt, a társadalmi reintegrációt és a munkaerő-piaci integrációt elősegíteni képes személyi, környezeti és tárgyi feltételek biztosítása