Idei rendezvénynaptárunkban októberben jött el az idő az „Állatok világnapja” alkalmából megrendezett intézeti vetélkedőnek.
A feladatok egy részében azok sikeres megoldása előzetes felkészüléshez volt kötve, előre kiadott felkészülési anyag alapján; másik része kreativitást, általános tájékozottságot, széleskörű elméleti tudást igényelt.

Lelkiismeretesen és precízen megszervezett, gördülékenyen lebonyolított versengést élvezhettek intézetünk lakói, melynek végén minden résztvevő részesült valamilyen jutalomban, a legjobbaknak pedig tortával fejeztük ki elismerésünket a felkészülésért és tudásért.

Növendékek által készített rajzok:

 

Javítóintézet a dunántúlon

Célja: az előzetes letartóztatás és javítóintézeti nevelés végrehajtását az ellátáshoz való egyenlő esélyű hozzáférés elvének megfelelve egyaránt biztosító intézmény kialakítása a Dunántúlon a bűnelkövetéssel vádolt fiatalkorú érdekében a szocializációt és reszocializációt, a társadalmi reintegrációt és a munkaerő-piaci integrációt elősegíteni képes személyi, környezeti és tárgyi feltételek biztosítása