Kiégést megelőző tréning intézetünkben.

Biztonság, elköteleződés, tisztelet, felelősségvállalás és érezd jól magad! Ezekkel az üzenetekkel indult a három nap.

Aki teljes odaadással dolgozik, úgy érzi, terhei csak növekednek, ráadásul egyre eredménytelenebbnek érzi a munkáját, könnyen a kiégés állapotába kerülhet. Biztonságérzete meginog, egyáltalán nem érzi jól magát.

Ennek felismerésére, kezelésére és elsősorban megelőzésére tartott intézetünk dolgozói számára három debreceni szakember „burnout megelőző tréninget”. Sok hasonló rendezvénynek voltunk már részesei, de ezt most az egyik legeredményesebbnek ítéltük.

A jó társaság, egymás és önmagunk jobb megismerése, a közösségi élmény ilyen pozitív megélése biztos, hogy gördülékenyebb együttműködésre, és az egymásra és önmagunkra való még nagyobb odafigyelésre és nem utolsósorban az eredményesebb munkavégzésre sarkall mindnyájunkat.

Javítóintézet a dunántúlon

Célja: az előzetes letartóztatás és javítóintézeti nevelés végrehajtását az ellátáshoz való egyenlő esélyű hozzáférés elvének megfelelve egyaránt biztosító intézmény kialakítása a Dunántúlon a bűnelkövetéssel vádolt fiatalkorú érdekében a szocializációt és reszocializációt, a társadalmi reintegrációt és a munkaerő-piaci integrációt elősegíteni képes személyi, környezeti és tárgyi feltételek biztosítása